VI BRÆNDER FOR DET VI GØR, OG VIL ELSKE AT FORTÆLLE DIG OM DET!

Du er velkommen til at booke et gratis og uforpligtende møde både fysisk og online med en af vores konsulenter. Vi vil føre dig gennem Evidenz og vise dig hvordan vi kan gøre din hverdag lettere og hvordan det er muligt at skabe kulturel sammenhængskraft samt et tydeligt overblik over jeres medarbejderdata. Vi giver jer simpelthen værktøjerne til at udvikle jeres virksomhed eller organisation sammen.


KONTAKT EVIDENZ

Tak for din besked. Du vil blive kontaktet, når beskeden er læst.
Der var en fejl med afsendelsen af din besked. Prøv igen senere.

FRANCHISETAGERE & PARTNERE

I Evidenz, arbejder vi med franchisetagere på landebasis og er altid interesseret i at møde andre der brænder for HR, Kultur -og personaleudvikling.

I danmark søger vi konstant stategiske samarbejdspartnere, konsulenthuse, virksomheder og enkelpersoner der vil kunne bruge Evidenz i deres arbejde med kunder, herunder analyse, selektion og On-boarding, til projekt og kulturel udvikling.


PRÆSENTATION & FOREDRAG

Vi tilbyder her intresserede en anderledes præsentation af Evidenz, en præsentation der inkluderer foredraget Digital kulturudvikling og vilje.

Foredraget varer 1,5 timer og koster 12.000-kr. inkl. 50 bøger.

Foredragsholder er Erik Østenkjær Dipl.Psych.MFCC, idémanden bag Evidenz. Siden 1970’erne har han arbejdet med præstationspsykologi, hjælpende både top atleter og erhvervsfolk i hele Europa med at optimere deres præstationer og resultater.